Werk van Dinges

Goeie verhalen van en over Dinges

Het schrijven van teksten kent vele vormen. Van losse artikelen, het redigeren van werk tot het schrijven en uitvoeren van een compleet communicatieplan. Ik vind het fijn om meer te laten zien van mijn werk. Een lijst met links aan leesvoer van mijn hand en op aparte pagina’s beschrijf ik de samenwerking met verschillende klanten en partners.

Maartje van Roessel

Iedereen heeft een goed verhaal. Daar ben ik van overtuigd. Maar hoe vertel je je verhaal? Hoe zorg je ervoor dat het tot zijn recht komt? Hoe raak je je doelgroep met jouw verhaal? Dat begint met het doorgronden van de kern van je boodschap. Wat is de essentie van datgene wat je wilt vertellen? Ik word enthousiast wanneer je jouw mooie verhaal met mij wilt delen. En ik het vervolgens op mag schrijven.

Die waar Dinges mee samenwerkt

Behalve voor tekst, tekstadvies en inhoudsduiding kun je bij Dinges ook terecht voor complete marketing- en communicatieprojecten. Samen met mensen die verstand hebben van onder andere (bedrijfs)strategie, grafisch ontwerp, web, drukwerk, fotografie, marketing en zoekmachinevindbaarheid stippelen we een pad uit dat past bij jouw marketing- of communicatievraagstuk.

Tekst van Dinges - Beholders

Beholders

Tekst van Dinges - dWise

dWise

Artikelen online

Iedereen heeft een goed verhaal. Daar ben ik van overtuigd. Maar hoe vertel je je verhaal? Hoe zorg je ervoor dat het tot zijn recht komt? Hoe raak je je doelgroep met jouw verhaal? Dat begint met het doorgronden van de kern van je boodschap. Wat is de essentie van datgene wat je wilt vertellen? Ik word enthousiast wanneer je jouw mooie verhaal met mij wilt delen. En ik het vervolgens op mag schrijven.

Links

Dinges Tekst & Tekstadvies

Lariestraat 3
5482 LH Schijndel
06-53268072
maartje@tekstvandinges.nl
KvK-nummer: 17273452
BTW-nummer: NL148405010.B.01