Werk van Dinges

Goeie verhalen van en over Dinges

Interviews, artikelen, merkverhalen, pay-offs, campagnes of het schrijven en uitvoeren van een compleet communicatieplan… Tekstschrijven is een mooi en veelzijdig vak. Een paar verhalen van mijn hand vind je op deze pagina: via de lijst met links hieronder en de verschillende portfolio-items kun je meer lezen.

Een goed verhaal

Iedereen heeft een goed verhaal. Daar ben ik van overtuigd. Maar hoe vertel je je verhaal? Hoe zorg je ervoor dat het tot zijn recht komt? Hoe raak je je doelgroep met jouw verhaal? Ik word enthousiast wanneer je jouw mooie verhaal met mij wilt delen. En ik het vervolgens op mag schrijven. Voor de klanten op deze pagina mocht ik dat al eens doen. Veel dank aan de toffe mensen die dat (mede) mogelijk maakten!

Tekstschrijven... en meer

Behalve voor tekst, tekstadvies en inhoudsduiding kun je bij Dinges ook terecht voor complete marketing- en communicatieprojecten. Samen met mensen die verstand hebben van onder andere (bedrijfs)strategie, grafisch ontwerp, web, drukwerk, fotografie, marketing en zoekmachinevindbaarheid stippelen we een pad uit dat past bij jouw marketing- of communicatievraagstuk.

Theatercampagne Mooier dan ooit

Tekst van Dinges - Beholders

Beholders

Tekst van Dinges - dWise

dWise

Artikelen online

Veel van wat we tegenwoordig doen, gebeurt online. Zo ook mijn werk. Vaak schrijf ik artikelen, interviews of blogs voor het web. Toffe projecten, die slechts een greep vormen uit wat ik doe, maar wel iets zeggen over de reikwijdte van mijn werk.

Links

Dinges Tekst & Tekstadvies

Lariestraat 3
5482 LH Schijndel
06-53268072
maartje@tekstvandinges.nl
KvK-nummer: 17273452
BTW-nummer: NL148405010.B.01