Goeie verhalen over Dinges

Benieuwd naar het werk van Dinges? Bekijk hieronder een aantal referenties en voorbeelden van ons werk.

Hartje Den Bosch

Logistiek Platform

KIQ Salaris

RelaxAcademie

Wat onze klanten zeggen

“Wat een geweldige tekstschrijver is deze dame! Aan een paar woorden heeft ze genoeg om precies de toon aan te slaan die gewenst is. Ze heeft voor stichting Dream4Kids onder andere een brochuretekst geschreven en een tekst gemaakt voor een filmpje dat in zeer goede smaak viel bij een grote sponsor (hier te bekijken https://www.youtube.com/watch?v=-XG8TWn4FRQ). Dankjewel Maartje, we hopen nog vaak een beroep te mogen doen op jouw professionele en flexibele manier van werken!”

Heidi BunicichAlgemeen Directeur Dream4Kids

“Ons product Multriwell® is een technisch hoogwaardig product voor een zeer specialistische markt, voor een buitenstaander lastige materie dus. Op basis van een uitgebreid eerste gesprek en door het stellen van scherpe vragen gedurende het schrijfproces wist Maartje echter uitstekend de vertaalslag te maken van een technisch verhaal naar een voor de doelgroep begrijpelijke en prettig leesbare brochuretekst. Een tekst die bovendien voor ons als opdrachtgever een goede balans had tussen technische en commerciële accenten. Maartje is een sympathiek persoon met wie het fijn samenwerken is. Ze is scherp, accuraat en flexibel. Ze luistert goed en denkt mee met haar klant, komt haar afspraken na en - niet onbelangrijk - schrijft pakkende teksten die passen bij ons product, ons bedrijf en onze doelgroep.”

Christel BocktingSales & marketingprofessional Multriwell

“Maartje en ik kennen elkaar al langere tijd. Een paar maanden geleden was ik op zoek naar een professionele tekstschrijver voor mijn website. Om een goed verhaal op mijn eigen website te krijgen is nog niet zo gemakkelijk. Voor Maartje bleek het absoluut geen issue te zijn. Een van haar belangrijkste talenten is n.l. actief luisteren. In ons gesprek voor een tekst op mijn website heeft ze zo goed en aandachtig geluisterd, dat er uiteindelijk een zeer professionele en een “op mijn lijf” geschreven tekst uit is gekomen. Geweldig!!!!! Ik kan Maartje omschrijven als een zeer gedreven, enthousiaste, spontane en vooral creatieve persoon. Voor een ieder die “even geen tekst” heeft kan ik haar van harte aanbevelen.”

Jan-Willem SchoenmakersSchoenmakers Training & Advies

“Maartje is erg snel in het duiden van informatie en weet relevante vragen te stellen waarmee ze de kern naar boven haalt. Ik werk graag met Maartje samen. Vooral als er een kernachtige praatplaat gemaakt moet worden, waarin tekst en beeld, en dus wij ;), een dynamisch duo vormen!”

Eva van den DungenVisuele eindbaas bij Buro Keet