Wie?! Dinges!

Net zoals elke dinges heeft ook Dinges Tekst & Tekstadvies een echte naam. Die naam is Maartje van Roessel. Officieel een Dinges sinds 2010 en daarvoor als tekstschrijver actief bij een marketingbureau. Sinds de start van Dinges schrijft ze met veel plezier voor zichzelf, maar vooral voor anderen. Want daar krijgt ‘die van Dinges’ energie van: voor jou en het liefst mét jou werken. Samen behalen we de mooiste resultaten.

Wat mij energie geeft

Iedereen heeft een goed verhaal. Daar ben ik van overtuigd. Maar hoe vertel je je verhaal? Hoe zorg je ervoor dat het tot zijn recht komt? Hoe raak je je doelgroep met jouw verhaal? Dat begint met het doorgronden van de kern van je boodschap. Wat is de essentie van datgene wat je wilt vertellen? Ik word enthousiast wanneer je jouw mooie verhaal met mij wilt delen. En als ik het vervolgens op mag schrijven.

Die waar Dinges mee samenwerkt

Behalve voor merkverhalen, teksten, tekstadvies en inhoudsduiding kun je bij Dinges ook terecht voor complete marketing- en communicatieprojecten. Samen met mensen die verstand hebben van onder andere (bedrijfs)strategie, grafisch ontwerp, web, drukwerk, fotografie, marketing en zoekmachinevindbaarheid stippel ik een pad uit dat past bij jouw marketing- of communicatievraagstuk.

Maartje van Roessel - Schrijven
Maartje van Roessel
Maartje van Roessel - Lustum
Maartje van Roessel - Werk
Maartje van Roessel - Vakantie
Maartje van Roessel - Beholders
Maartje van Roessel - Chamonix
Maartje van Roessel - Hardlopen
Maartje van Roessel
Maartje van Roessel - Sneeuw

Dinges Tekst & Tekstadvies

Lariestraat 3
5482 LH Schijndel
06-53268072
maartje@tekstvandinges.nl
KvK-nummer: 17273452
BTW-nummer: NL148405010.B.01