dWise

dWise

Een communicatiebureau met visie

Het schrijven van teksten kent vele vormen. Van losse artikelen, het redigeren van werk tot het schrijven en uitvoeren van een compleet communicatieplan. Ik vind het fijn om meer te laten zien van mijn werk. Een lijst met links aan leesvoer van mijn hand en op aparte pagina’s beschrijf ik de samenwerking met verschillende klanten en partners.

dWise

dWise is een bedrijf dat zich ontwikkeld heeft op het gebied van communicatie vanuit een technische achtergrond. Op basis van die technische kennis en met behulp van een logische structuur bouwen zij websites en voorzien zij in de communicatie daaromheen. Met aandacht voor inhoud.

Teksten

Veel van de teksten op de website van dWise heb ik mogen schrijven. In open gesprekken met het team komen de verhalen, en de boodschap, naar voren en ben ik vrij om die te vertalen naar de website.

De rijkelijk gevulde website van dWise zit vol met verhalen. Over de diensten, over projecten, over achtergronden en over het team zelf. Elke keer komen er weer nieuwe verhalen en het blijft fascinerend om mee te kijken naar de dynamiek en de ontwikkeling van een team.

Bezoek de website van dWise
Tekst van Dinges - dWise
Tekst van Dinges - dWise
Tekst van Dinges - dWise
Tekst van Dinges - dWise
Tekst van Dinges - dWise

Dinges Tekst & Tekstadvies

Lariestraat 3
5482 LH Schijndel
06-53268072
maartje@tekstvandinges.nl
KvK-nummer: 17273452
BTW-nummer: NL148405010.B.01