Buro Keet

Buro Keet

In gesprek over inhoud

Net zoals elke dinges heeft ook Dinges Tekst & Tekstadvies een echte naam. Die naam is Maartje van Roessel. Officieel een Dinges sinds 2010 en daarvoor als tekstschrijver actief bij een marketingbureau. Sinds de start van Dinges schrijft ze met veel plezier voor zichzelf, maar vooral voor anderen. Want daar krijgt ‘die van Dinges’ energie van: voor jou en het liefst mét jou werken. Samen behalen we de mooiste resultaten.

Maartje van Roessel

Iedereen heeft een goed verhaal. Daar ben ik van overtuigd. Maar hoe vertel je je verhaal? Hoe zorg je ervoor dat het tot zijn recht komt? Hoe raak je je doelgroep met jouw verhaal? Dat begint met het doorgronden van de kern van je boodschap. Wat is de essentie van datgene wat je wilt vertellen? Ik word enthousiast wanneer je jouw mooie verhaal met mij wilt delen. En ik het vervolgens op mag schrijven.

Die waar Dinges mee samenwerkt

Behalve voor tekst, tekstadvies en inhoudsduiding kun je bij Dinges ook terecht voor complete marketing- en communicatieprojecten. Samen met mensen die verstand hebben van onder andere (bedrijfs)strategie, grafisch ontwerp, web, drukwerk, fotografie, marketing en zoekmachinevindbaarheid stippelen we een pad uit dat past bij jouw marketing- of communicatievraagstuk.

Tekst van Dinges - Beholders
Tekst van Dinges - Beholders
Tekst van Dinges - Beholders
Tekst van Dinges - Beholders
Tekst van Dinges - Beholders

Dinges Tekst & Tekstadvies

Lariestraat 3
5482 LH Schijndel
06-53268072
maartje@tekstvandinges.nl
KvK-nummer: 17273452
BTW-nummer: NL148405010.B.01